Skip to content
Onze belofte aan jou: Betere conditie Meer spierkracht Zichtbaar afvallen Soepelere spieren Beter revalideren
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Fit in drie maanden en ChiRunning, gaan voor de Veluwezoomtrail

[su_slider source=”media: 705,706,707,708″ width=”940″ height=”500″ title=”no” pages=”no” mousewheel=”no”]

Fit in drie maanden en John de Wit werken aan een gezamenlijk doel. We willen sporters trainen voor het blessurevrij lopen.

Chi-running en Fit in Drie Maanden hebben de Zuidasrun, de Dam tot Damloop en de Halve Marathon van Egmond gelopen in 2015 en 2016 gelopen en de Veluwezoomtrail 2016

In januari van 2015 heeft de eerste groep van John de Wit in samenwerking met Fit in Drie Maanden de halve Marathon van Egmond uitgelopen. Zoals te verwachten is in de maand januari, waren de weersomstandigheden uitdagend. Door de harde wind is de starttijd aangepast, was de eerste controlepost niet opgezet en de route aangepast. Supertrots hebben alle deelnemers de medaille verdient[/vc_column_text][vc_column_text]Halve Marathon van Egmond[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Meld je aan voor de informatie-avond en/of voor de training

[contact-form-7 id=”260″ title=”Contact ChiRunning”][/vc_column_text][vc_column_text]

ChiRunning, moeiteloos en blessurevrij hardlopen

We leren lopen volgens de techniek van ChiRunning onder leiding van ChiRunning instructeur John de Wit en ervaren hardlooptrainer van Fit in Drie Maanden.

  • Hardlopen zonder blessures tot in lengte van jaren
  • Efficiënter en gemakkelijker hardlopen
  • Sneller lopen door te ontspannen
  • Pijnvrij een marathon lopen en de volgende dag gewoon de trappen op en af

ChiRunning maakt het mogelijk. Moderne trends, zoals natuurlijk hardlopen, Natural Running, Barefoot Running en minimalistisch hardlopen zijn ontstaan doordat lopers met de traditionele techniek (en het bijbehorende traditionele schoeisel) veel blessures oplopen en het natuurlijke gevoel van hardlopen missen. Zomaar op minimalistische schoenen of blote voeten gaan lopen, kent echter grote risico’s. ChiRunning is een hardlooptechniek plus leermethode die je de basis geeft om op een natuurlijke manier hard te lopen, zo ver en zo lang je wilt. Daarbij ontzie je gewrichten, spieren en pezen, zodat de kans op overbelastingsblessures minimaal wordt.

John de Wit en Fit in drie maanden geven jou deze kans!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Back To Top
Zoeken