Skip to content
Onze belofte aan jou: Betere conditie Meer spierkracht Zichtbaar afvallen Soepelere spieren Beter revalideren

Sport en beweging is een onderdeel van ons leven. We weten hoe het is om je fit en sterk te voelen en je lichaam in te kunnen zetten voor alles wat je wilt. Dit gunnen we jou ook!

Een actief leven is niet voor iedereen vanzelfsprekend en beginnen met sport blijft voor veel mensen een goed voornemen.  Als de stap is genomen hoor je vaak “was ik maar veel eerder met sporten begonnen”.

Wij van Fit in Drie Maanden (FID) geloven, dat iets nieuws pas deel van je leven wordt als het leuk is. Niet alle momenten tijdens het sporten zijn leuk, je loopt tegen jezelf aan, het gaat een dag niet, of je vindt iets gewoon moeilijk of spannend. Hoe kunnen we daarmee omgaan en toch het gewenste resultaat boeken?

Door het ontwikkelen van een programma waarin mensen vertrouwd raken met sport, de trainers en de andere sporters. In een periode van drie maanden werk je met een vaste groep en vaste trainers aan je eigen doel. Geen training is hetzelfde, waardoor de tijd vliegt en je versteld staat van wat je zelf al hebt gedaan!

Alles wat aandacht krijgt groeit, dus ook de sporters bij FID. We werken bewust met kleine groepen. Omdat het belangrijk is te zien, hoe bewegingen worden uitgevoerd en in te schatten of je aangemoedigd of geremd moet worden.

Wat kenmerkt ons? Geen deelnemer is hetzelfde, geen groep is hetzelfde en dus… Geen training is hetzelfde!  We hebben zelf enorm veel plezier in Fit in Drie Maanden. Mede dankzij de mensen die komen trainen, de trainingen zelf en natuurlijk als een sporter plezier in de sport vindt en heel fanatiek blijkt te zijn en als er resultaten worden geboekt!

Martijn

Ik ben opgeleid als buitensportinstructeur en heb daarin veel ervaring opgedaan in binnen en buitenland. Als Marinier heb ik vervolgens geleerd hoe je je snel en effectief kunt opwerken voor een missie of training.

Als persoon kenmerkt het woord Teamplayer mij het meest. Ik haal het beste uit mezelf in samenspel met anderen. Ik weet mensen in de juiste energie te geven om doelen te halen en wat prettig is om te weten: alle weerstanden en moeilijke punten die je kunt ervaren tijdens het trainen heb ik ook gekend, jij kunt ze overwinnen!

Mijn missie is om de weg naar het bereiken van je doel, het resultaat, zo leuk en uitdagend mogelijk te maken.
Waarom ben ik (Personal) trainer geworden?

Veel mensen weten wel wat ze moeten doen om hun doelen te halen, maar het daadwerkelijk doen is een ander verhaal. Je wordt geconfronteerd met jezelf en het kan zijn dat je de drempels niet ziet, of ongemerkt in oude gewoonten vervalt. Het verschil zit in de details en de variatie. Train je alleen, of doe je al jaren hetzelfde, dan boek je geen vooruitgang meer. Daarom is bij mij geen training hetzelfde.

Chantal

Ervaren sporter, met voorkeur voor duursport. Bij Fit in Drie Maanden zie je me bij het wielrennen, de informatieavonden, evenementen en ik verricht de metingen bij aanvang en einde van de drie maanden.

Verder ben ik er als je het nodig hebt, organisatie, administratie, een goed gesprek.

We werken samen met sportieve specialisten:

Fysiotherapeut

Voedingsdeskundige

Back To Top
Zoeken