Skip to content
Onze belofte aan jou: Betere conditie Meer spierkracht Zichtbaar afvallen Soepelere spieren Beter revalideren

ChiRunning en ChiWalking

Makkelijker lopen? Blessures voorkomen? Verder of sneller lopen? Verbeter je looptechniek, breng de impact met de weg terug tot een minimum, focus op het proces, loop mindfull en luister naar je lichaam. 

ChiRunning en ChiWalking zijn twee vormen van dezelfde looptechniek. Zoals de naam aangeeft, liggen de wortels in de Tai Chi. Maar vergis je niet: alle aspecten worden ondersteund door modern bewegingswetenschappelijk onderzoek. Het is een integrale looptechniek, die de totale beweging omvat en niet blijft steken bij losse aanwijzingen. Omdat ChiRunning al zo lang bestaat, is ook de methode om het te leren heel goed ontwikkeld en uitgewerkt. Stapsgewijs kun je je alle fysieke en mentale aspecten eigen maken. ChiRunning en Chiwalking zijn beide perfecte methodes om je lopen fundamenteel te verbeteren.

Of je nu een recreant bent die een paar keer in de week een rondje loopt, of een ambitieuze wedstrijdloper die vele kilometers maakt, of iets daar tussenin. Of je nu vooral van je blessures af wilt of met name sneller of verder wilt lopen. Iedereen kan iets verbeteren.

John de Wit is een, sinds 2011, gecertificeerde instructeur en helpt ook jou om deze techniek aan te leren.

Schrijf Je Nu In Voor ChiRunning

Vragen? Kan via 

0653512257 of info@fitindriemaanden.nl

Schrijf je via onderstaand formulier vrijblijvend in om alle informatie te ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top
Zoeken