Skip to content
Onze belofte aan jou: Betere conditie Meer spierkracht Zichtbaar afvallen Soepelere spieren Beter revalideren

De ‘Iceman’ Wim Hof komt naar Enkhuizen

Fit in Drie Maanden heeft Wim Hof uitgenodigd op onze locatie

Wil jij je grenzen verleggen? Leren het beste uit jezelf te halen? Wim Hof laat je tijdens zijn workshops zien hoe je het meeste uit je lichaam kunt halen en hoe je jezelf sterker kunt maken.

Tijdens onze bijeenkomst in Enkhuizen kom je meer te weten over concentratie-, ademhalings- en lichamelijke technieken. Door zelf aan deze technieken te werken kan je beter contact maken met je zenuwstelsel, je immuunsysteem beïnvloeden, een betere bloedcirculatie realiseren en je concentratie en doelgerichtheid verbeteren. Kortom: je kunt veel meer uit je lichaam halen dan je eigenlijk dacht.

Door de technieken te leren die aan de basis liggen van de prestaties en wetenschappelijke resultaten van Wim Hof, kan je:

  • je lichaam en geest in balans brengen
  • je geestelijke wil beïnvloeden
  • de bloedcirculatie stimuleren
  • je prestatievermogen vergroten
  • je concentratievermogen en doelgerichtheid verbeteren
  • meer vertrouwen krijgen in eigen kunnen en dit bewust ontwikkelen

De workshop met Wim heeft een informeel karakter. Hij zorgt er op zijn eigen manier voor dat inzichten worden vergroot als je daar voor openstaat. Zijn persoonlijke inzichten heeft hij door middel van spiegelen aan de harde natuur gevormd tot zijn eigen methode. Hij bewijst zijn methode met 21 wereldrecords en verschillende wetenschappelijke onderzoeken.

Vrijdagavond 28 augustus vindt de workshop in Enkhuizen plaats. Ben jij erbij?!

De workshop duurt in totaal 3 uur en kost € 159,- per persoon.

In verband met de ademhalingsoefeningen is het van belang dat je een nuchtere maag hebt (minimaal 2 uur van te voren niet eten). Dit bevordert het positieve resultaat van de ademhalingsoefeningen.

Tijdens de pauze zorgt Fit in Drie Maanden voor een goede maaltijd, waarvoor de kosten € 12,50 bedragen. Hierdoor komt het totaalbedrag voor workshop + avondeten op € 171,50.

[contact-form-7 id=”764″ title=”Contact Wim hof”]

Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar voor deze workshop. Deelname is op volgorde van inschrijving. En: vol = vol! Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Ik doe al een paar maanden whm maar met weinig resultaat Betreft het lichte gevoel en de tintelingen ik wil dit toch wel erg graag beter onder de knie krijgen

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
Zoeken