Skip to content
Onze belofte aan jou: Betere conditie Meer spierkracht Zichtbaar afvallen Soepelere spieren Beter revalideren

“Liever sterven, dan stoppen!” – mijn eerste personal training met Martijn

Dit was het motto van onze eerste trainingsdag… ja… soms wilde ik het opgeven, het was hard… heel erg hard…  steeds drie oefeningen na elkaar, die elk 30 seconden duurden en maar 5 seconden om te wisselen… en dit alles drie keer… en daarna kwamen de volgende drie oefeningen… en dan weer de volgende… en dat een uur lang. Bahhh…

Nu niet denken dat ik niet gemotiveerd was (ben ik nog steeds!) en dat ik niet aan het eindresultaat dacht, maar het was voor mijn lichaam een zware beproeving.  Ik deed alles… kettle bell (van 12 kilo), gewichten, squatch, buikspieroefeningen enz… helaas kan ik niet alles beschrijven, ik deed alleen maar alles volgens de instructies van Martijn… toch lukte het me niet altijd om het 30 seconden vol te houden… en wat waren dan de woorden van Martijn???

LIEVER STERVEN, DAN STOPPEN!

Wat??? Sterven? Oh nee, dat wil ik toch niet!!!  Mijn doel is iets heel anders, toch…? 🙂

Heel eenvoudig, mijn conditie is slecht, er moet hard aan gewerkt worden en ik moet die 30 seconden gewoon volhouden… 🙂

En morgen… een nieuwe dag om te trainen!  Wat leuk is het leven, niet waar?!

 

En nu een collage, die het bewijs is van mijn harde werken… Alsjeblieft: niet te hard lachen… 😀

FID_01_collage

***

Ik ben Erika, alias ELK. Vanaf nu schrijf ik over mijn persoonlijke ervaringen voor Fit in drie maanden.

Back To Top
Zoeken