Skip to content
Onze belofte aan jou: Betere conditie Meer spierkracht Zichtbaar afvallen Soepelere spieren Beter revalideren

Twee weken is teveel…

…om niets te doen, om niet te bewegen…

Ja oke, ik heb wel wat gedaan, maar dat was duidelijk niet genoeg om mijn conditie tenminste op het al bereikte niveau te houden.

Vandaag was mijn eerste personal training na meer dan twee weken. Alles viel me zwaar, mijn spieren zijn gewoon te los of te strak… eerlijk gezegd, vandaag was ik heel erg ontevreden over mezelf. Alweer de excuses: mijn ademhaling is niet goed, het doet pijn, maar…

Het is tijd om even mijn doelen op een rij te zetten… wat wil ik? Ik wil 25 kilo afvallen… ik wil op krachten komen, conditie hebben en slanker worden. Maar hoe kan ik het bereiken? Door veel bewegen, door mijn eetgewoontes te veranderen, gezond te eten. En nog veel meer…

Wat en hoe ik vandaag deed, was niet voldoende… daarom moet ik er vanaf nu nog harder tegenaan. En… iedere week moet er een halve kilo af. Ja. Vanaf nu moet ik ook resultaten boeken, anders lijkt het gewoon zo, dat ik alleen maar voor de ‘lol’ met Martijn train. En dat is niet de bedoeling. Dus… de vakantie is al lang voorbij, ik moet er snel weer bovenop komen!

 

Oh, ja… dit ben ik bijna vergeten. Op maandag was ik bij mijn arts vanwege mijn ingreep van twee weken geleden. En er is niets aan de hand, alles is in orde met mij. Ik ben gewoon gezond! Dat maakt me wel gelukkig en nu voel ik me ook veel beter en helemaal opgelucht. Ach, waren alle problemen in mijn leven maar zo makkelijk op te lossen… 🙂

Schemering

 

 

***

Ik ben Erika, alias ELK en ik schrijf over mijn persoonlijke ervaringen voor Fit in drie maanden.

Back To Top
Zoeken