Skip to content
Onze belofte aan jou: Betere conditie Meer spierkracht Zichtbaar afvallen Soepelere spieren Beter revalideren

’t was heerlijk! Maar ook eerlijk?

Vorige donderdag was ook een weegmoment. Daar was geen gram af… geen… maar gelukkig kwam er ook niets bij. Toch was ik teleurgesteld. Dus mijn stemming was ook niet best… trainde ik wel, maar het ging gewoon niet goed. Ik moest steeds nadenken, waar heb ik iets minder voor mezelf gedaan? Het is nog steeds niet makkelijk om op te letten, soms blijft het ontbijt toch weg… soms eet ik een beetje meer

En… wat gebeurde er nog meer vorige week?

Mijn man was gisteren jarig en na de laatste paar erg drukke weken wilde hij zijn verjaardag bij een van de vakantieparken vieren. Dus zijn we samen met onze zoon op vrijdagmiddag richting Limburg vertrokken.

We waren alledrie blij om er even tussenuit te gaan en van de rust en een andere omgeving te genieten. Het is ons ook gelukt, alleen deze 3-4 dagen gingen echt snel voorbij… nu moeten we allemaal nog even bijkomen… 🙂

Het park heeft een rustige, heerlijke omgeving, de bungalows staan in het bos, er is ook een kinderboerderij, een kidsclub en een enorm groot zwembad…

Zaterdag, terwijl mijn mannen waren zwemmen, was ik lekker een half uurtje aan het gymmen.

Ik had op vrijdagavond een heerlijk diner gehad… (en op zaterdag en op zondag ook…) Het was echt heerlijk… lekker veel groente, sla… en ook vlees, toetje… en zo voort… dus… ik heb meer dan genoeg gegeten… en dat elke avond… heerlijk… maar eigenlijk niet echt eerlijk tegenover mezelf… helemaal niet… en daarom voelde ik me een klein beetje gedwongen om tenminste iets extra te bewegen. En dat deed ik met het gymmen. En dat was ook heerlijk! 🙂

Op zondagmiddag had ik een afspraak voor een kaarsenmassage… oh, wat was het een pure verwennerij voor mijn lichaam en geest! Het duurde alleen maar 45 minuten en ik zou mij het liefst de hele middag laten masseren… dit was heerlijk en ook eerlijk… het werd eens tijd om mijn lichaam te laten verwennen en quality time voor mezelf te nemen. Hierna ging ik naar het zwembad, waar mijn mannen volop plezier hadden. Nog eventjes lekker zwemmen en daarna straks naar ons laatste diner… oh, man… 😀

Mijn training met Martijn was voor een keer van maandag naar vanmorgen verschoven. We zijn sinds gistermiddag weer thuis, dus we moesten deze keer iets anders afspreken. En hoe zag mijn personal training er vandaag uit?

Nou… we waren hard bezig met mijn spieren… schouders, buik, benen… alles…

Gewichten…

…kettle bell, oh ja en ook nog fietsen… 😀 fietsen is nog niet echt mijn ding… en wat zei Martijn? ‘Erika, het zou wel leuk zijn als je eens met de fiets op vakantie gaat… met de fiets naar Hongarije…’ 😀

Wat denken jullie wat mijn antwoord was??? 😀 Eerlijk…! 😉

 

Ik ben Erika, alias ELK en ik schrijf over mijn persoonlijke ervaringen voor Fit in drie maanden.

Back To Top
Zoeken