Skip to content
Onze belofte aan jou: Betere conditie Meer spierkracht Zichtbaar afvallen Soepelere spieren Beter revalideren

Druk, druk, druk…

…was mijn motto van vorige week. Maandag: bootcamp, dinsdag: personal training en voorbereidingen voor woensdag, woensdag: tractatie en verjaardagsfeestje van mijn zoontje, donderdag: personal training en ik ben al de hele week bezig met het bewerken van de foto’s van de Paasbootcamp.

Ik heb nog steeds een vol hoofd van alle drukte, er heerste een enorme stress in me om alles goed te combineren en te organiseren.

 

 

 

Mijn man was in het buitenland, dus in principe stond ik alleen voor alles. Gelukkig kon mijn schoonmoeder bij het verjaardagspartijtje van mijn zoon helpen, zo was het ook makkelijker. Bedankt Oma! 🙂

Ik had ook twee keer personal training met Martijn, maar ik kon niet echt de volle honderd procent geven. Vanwege de stress kon ik me gewoon slecht concentreren. Toch heb ik een minus van een halve kilo behaald! Dus, ik ben nu al 79 kilo! 🙂  (Niet te vergeten: ik begon met 83 kilo! )

Donderdag en ook gisteren had ik oefeningen met losse gewichten en kettlebell.

 

 

Oh, ja! Mijn lievelingsmaltijd van vorige week: nasi met zilvervlies rijst en kip! Het was heerlijk!

 

 

Maar mijn belangrijkste opdracht was die foto’s van de Paasbootcamp van vorige week te bewerken.

Op 21 april om 10:30 begon het. Een uur lang bootcamp door Fit in drie maanden met tenminste 50 mensen. Ondanks de regen deed iedereen enthousiast en met plezier mee en we hadden echt een superleuke Paasmaandag.

Het maken van de foto’s was ook leuk, maar het bewerken was voor mij zelfs echt een genoegen! Op elke foto zijn lachende kinderen, vrouwen en mannen te zien…! Het was grappig, hoe mijn adrenaline begon te stijgen… en dat ook tijdens de fotobewerking… 🙂 De vreugde en het genot op ieders gezicht… daar is geen ontkomen aan! Meer dan een jaar geleden had ik niet gedacht dat bewegen ook zo’n plezierige kant heeft… lachend de oefeningen meedoen… en het gaf iedereen zo’n enorme kracht!

Aan allen die er aan meegedaan hebben: ik ben TROTS op jullie! 🙂

En nu… klik op de play-knop en bekijk de slideshow!

 

 

 Ik ben Erika, alias ELK en ik schrijf over mijn persoonlijke ervaringen voor Fit in drie maanden.

Back To Top
Zoeken